top of page

Interieuradvies

"Mijn missie is om een fijn thuis voor jou te creëren"

StudioPhylicia_Lisanne_6.jpg

Wat is thuis voor jou?

Voor veel mensen is het lastig om een echt thuis te creëren, om de stijl die ze voor ogen hebben toe te passen in hun eigen interieur. 

 

Ik help je hier graag bij! Misschien door de ruimte net anders in te delen, zodat het praktisch, leefbaar en sfeervol wordt. Ook door het toepassen van de juiste kleuren, materialen en afstyling.

 

Mijn missie is om een fijn thuis voor jou te creëren.

Werkwijze

In een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek bespreken we jou wensen en gaan we bekijken wat ik voor je kan betekenen. Ik kom het liefste bij je thuis zodat ik de ruimte goed kan bekijken. Mocht je het fijner vinden, of wat verder weg wonen, kan dit ook digitaal.

Je kan kiezen uit de verschillende pakketten die ik aanbied, deze kun je         terug vinden. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Heb je een pakket gekozen dan ga ik aan de hand van de wensen die we besproken hebben een moodboard maken en ga ik met volle enthousiasme de rest van het interieurplan uitwerken.

Tussentijds houden we contact en is er ruimte voor eventuele aanpassingen.

Schermafbeelding 2020-10-08 om 15.45.16.
StudioPhylicia_Lisanne_34.jpg

Afstyling

Afstyling is zo ontzettend belangrijk in een interieur. Dit bepaald voor een heel groot deel de sfeer.

Dit vind ik zelf ook het állerleukste gedeelte van een interieurplan. 

Heb je thuis al een goede basis maar vind je het lastig om zelf de decoratie te shoppen? In mijn Styling Only pakket ga ik jou hierbij helpen. Ik zorg voor de finishing touch en het 'af' gevoel wat jij nog mist.

Wat anderen zeggen

"Mijn wens was om er in ieder geval geen wit huis meer van te maken. Omdat het veel kleiner is dan dat ik gewend ben moest het zo groot mogelijk lijken. Doormiddel van kleurkeuze en inrichten. Ik ben er enorm blij mee. Met mijn budget heb ik goede keuzes gemaakt. Er blijven nog wel wat woonwensen over die ik te zijner tijd nog wel eens wil realiseren. Dan kom ik weer bij je Lisanne. Dik tevreden."

—  Harma

bottom of page